Een roedel honden en de 3 wetmatigheden

We nemen een roedel honden en de drie wetmatigheden van het systemisch werk. Wat dit met elkaar gemeen heeft? Hoe je systemisch kunt werken met een blik naar de hond? Ik vertel het je in de video! 

Wat heeft een roedel honden, systemisch werken en de drie wetmatigheden binnen het systemisch werken met elkaar te maken? Veel meer dan je nu waarschijnlijk denkt.

Als mens kunnen we heel veel leren als we naar dieren kijken. Persoonlijk vind ik het mooi om met een systemische blik naar de drie wetmatigheden te kijken als ik bijvoorbeeld kijk naar dieren, die in groepen, in het wild leven. Nu zien we dat natuurlijk amper in ‘real live’ en zijn er andere dieren die veel dichter bij ons staan… zoals honden. Jouw hond wellicht.

Natuurlijk instinct

Dieren zijn veel beter in hun systeem ‘de roedel of kudde waarin geleefd wordt’ in balans te houden. Soms lijkt het net of zij dat vanuit hun natuurlijk instinct gewoon veel beter ‘aanvoelen’ dan wij mensen. Dat ze er nog veel dichterbij staan.

In plaats van hier een hele blog over vol te schrijven heb ik weer een leuke video voor je opgenomen. Ik wens je veel kijkplezier en inspiratie toe! 

Heb je na het bekijken van de video vragen? Of ben je nieuwsgierig hoe je met deze methodiek kunt gaan werken? Mail dan naar info@kernkracht-academie.nl

 

Chat openen
Stuur ons gerust een berichtje!
KernKracht Academie
App ons of spreek in!