Een systemische blik op Corona

Een nieuw virus heeft de wereld in zijn greep. Wat in China begon houdt Nederland nu ook in de ban. Er gebeurt veel momenteel, heel veel. Veel ellende maar er is ook veel van het Corona virus te leren. Ik neem je graag mee om systemisch naar Corona te kijken. Wat betekent dit voor jou als mens, maar ook voor jou in je professie? Ik heb een video voor je opgenomen!

Ziekte, angst, onzekerheid, onmacht, het is aan de orde van de dag momenteel. Het is overal om je heen…. Het COVID-19 virus.

Wat gebeurt er met je als ik je vertel dat Corona niet alleen om je heen is maar dat het ook binnen in je zit? Ik heb het dan niet over dat je letterlijk het virus in je lijf hebt zitten maar dat het virus wel degelijk ‘aanwezig’ is. In eenieder van ons.

 

Waarom?

Het virus triggert iets….

Wat dat precies is vertel ik je in deze video. 

Heb je na het bekijken van de video vragen? Stuur dan gerust een e-mail

Ik wens je veel gezondheid, wijsheid en kracht toe in deze bizarre tijd.

 

Challenge

Je hond als spiegel

24 t/m 28 juni 2024
Je kunt GRATIS deelnemen!

Chat openen
Stuur ons gerust een berichtje!
KernKracht Academie
App ons of spreek in!