Durf jij te kijken door de ogen van een hond en zo te leren over jezelf?

E
Wil jij (zelf)bewuster in het leven staan?
E

Heb je moeite met het volledig vertrouwen op jezelf?

E
Heb je het gevoel altijd maar van alles te “moeten”?
E
Is een betere balans welkom in jouw leven?
E
Is “nee” zeggen niet jouw sterkste kant?
E
Wens je een diepere verbinding met jezelf en met jouw hond?
E
Durf jij “anders” te kijken naar je hond en te zien hoe jouw hond je spiegelt?
E

Wil jij leren van je hond en de lessen toepassen in jouw leven?

Het leven is een grote wijze les waar we in mogen leven, groeien, ontwikkelen en mogen leren. We beleven er vreugde, plezier en liefdevolle momenten maar soms is het ook hard, pijnlijk en even helemaal niet leuk. Je kunt je onzeker voelen, niet begrepen, bevangen zijn door angsten, je leven laten leven of het gevoel te hebben dat je niet meer zo dicht bij jezelf staat.  Alle processen die je doorleeft vanaf jongs af aan doen iets met je. Ze “kleuren” je letterlijk in. Dit doet wat met je. En niet alleen met jou… Ook je hond vaart met jou mee op alle emoties door de verschillende processen in jouw leven. Jouw hond is met een reden in je leven. Over welke hond we het ook hebben en op welk moment in je leven hij of zij bij jou komt… Er is altijd een zingeving. En die zingeving is er voor beide. Je kunt heel veel leren van je hond en over jezelf als jij naar jezelf durft te kijken door zijn of haar ogen.

Honden helpen ons via hun prachtige lessen op ons pad. Zodat jij weer gaat leven, echt vanuit je hart. 

Dat kan, jij kunt weer leven vanuit je hart, vanuit een stevige balans en vanuit vertrouwen.

Leven vanuit de pure verbinding met jezelf!

Wil jij net als honden in het hier en nu leven? 

Wil jij weer zijn wie je werkelijk bent?

Wil jij een diepere verbinding met jezelf en je hond?

In het 3 maanden durende online programma “Jezelf zien door de ogen van een hond”, waarvan het groepstraject op 27 maart a.s. voor alweer de vierde keer start, ga ik jou begeleiden naar een diepere verbinding met jezelf!

Dit betekent dat jij:

(weer) in jezelf gaat geloven

mag afrekenen met onzekerheden en angst

jouw eigen plek in gaat nemen

leert te vertrouwen op je intuitie

gaat leven vanuit je kernkracht

grenzen leert aangeven

leert te leven in het hier en nu

ook je hond beter leert begrijpen

bewust bent van wat jouw hond je leert

een diepere verbinding krijgt met je hond!
Wat biedt dit online programma jou?

In dit online programma leer ik jou hoe jij een hele mooie reis kan maken naar een diepere verbinding met jezelf en met je hond(en).

Mijn honden hebben heel veel betekent in de reis op weg naar mijn eigen authenticiteit.  Mijn reis is begonnen door mijn eigen pad te gaan volgen. Mijn honden waren de spiegels van mijn ziel. Ze hielden mij, soms hele confronterende, spiegels voor. Ze lieten mij zien waar mijn pijnpunten en blokkades lagen. Ze voelden mij precies aan. Waar ik verbaal anderen nog wel eens om de tuin kon leiden was dat bij hen echt onmogelijk!

 Door mezelf te gaan zien door hun ogen, door te durven kijken naar hun gedrag en mijn gedrag, naar hun en mijn emoties, te luisteren naar alles wat er niet gezegd werd en open te staan om van “onbewust” bewust te worden kwam ik niet alleen in verbinding met mezelf maar versterkte ook de band met mijn honden!

In dit online programma ontvang je:
Exclusieve toegang tot de KernKracht Academie

Elke week toegang tot een nieuwe module met daarin een aantal lessen met tools, opdrachten, visualisaties en meditaties

Bij elke module nieuwe huiswerkopdrachten in een werkboek

3x een pauzeweek

Toegang tot de besloten Facebook groep waar we elkaar inspireren en ervaringen delen

DE MODULES

Iedere module bevat een aantal lessen.
In totaal ontvang je in 3 maanden tijd 30 lessen.

Module 1

Het programma start met jouw levenscirkel en jouw doelen. Waar sta je nu? Waar wil je naar toe? Ook leer je hoe het werkt: het spiegelen van je hond.

Module 2

Jouw kwaliteiten en valkuilen. Elk mens beschikt over unieke kwaliteiten, zo ook elke hond: hoe helpen deze jou verder in jouw eigen persoonlijke ontwikkeling.

Module 3

In deze module ga je aan de slag met de negatieve oordelen over jezelf. We gaan de diepere lagen in om je beperkende overtuigingen los te laten.

Module 4

Angsten en blokkades hebben jouw onbewust belemmerd. Je hond helpt jou bewust te worden hiervan. Je mag ze gaan erkennen en accepteren. Het pad naar zelfacceptatie is voor je geopend.

Module 5

Mensen zijn net als honden roedeldieren maar wat kun jij leren van hun leven? Je gaat kijken naar wat jij nodig hebt, door te kijken en te leren van honden in een roedel. Zodat je los mag gaan laten wat je niet langer meer dient.

Module 6

Je blijft nog in de roedel. Deze week ga je aan de slag met alles wat jouw voeding geeft en ga je kijken hoe jij vorm geeft aan ontspanning. Niet alleen voor jezelf maar ook voor je hond. Die heeft namelijk zijn eigen behoefte!

Module 7

Honden hebben niet dezelfde verbale communicatie als mensen en toch lijkt het hen vaak makkelijker af te gaan om hun grenzen aan te geven. Wat kun jij hier van leren? Een mooie les die jou helpt daarin te ontwikkelen.

Module 8

Jouw plek op aarde, waar sta je? Welke plek past je en neem je ook de leiding over jouw leven? Over jouw hond? Wanneer sta jij in je kracht… Een week waarin jij mag groeien in jouw leiderschapskwaliteiten.

Module 9

De unieke verbinding tussen mens en hond. Elkaar ondersteunen voor een zo optimaal mogelijke balans in jullie welzijn. Praktische oefeningen en opdrachten helpen je om een nieuwe weg in te slaan.

Module 10

In de laatste module ga je leren hoe je al het geleerde kunt integreren in jouw leven. Hoe je bij je kern blijft en niet vervalt in oude “gewoontes”. De nieuwe jij leeft vanuit verbinding met zichzelf. Je leeft vanuit je hart!

Ben jij er klaar voor om jezelf te zien door de ogen van een hond?
Om in balans en vanuit vertrouwen te leven? Jouw plek in te nemen?

Doe dan mee met dit online programma, laat mij je begeleiden op de mooiste reis van je leven! De derde ronde van het groepstraject start weer op 27 maart a.s.

In maart viert het programma zijn 1ste verjaardag, daarom ontvang je NU maar liefst € 75,- korting op inschrijving groepstraject basis en vip (geldig tot 1 mrt).

Bij je aanmelding wordt de korting automatisch verrekend! 

Jouw investering
Betaling in 3 termijnen is ook mogelijk!
BASIS
in 3 termijnen van € 90 incl. btw
PLUS
in 3 termijnen van € 165 incl. btw
VIP
in 3 termijnen van € 310 incl. btw

INDIVIDUEEL
in 3 termijnen van € 90 incl. btw

GROEPSTRAJECT BASIS
in 3 termijnen van € 135 incl. btw

GROEPSTRAJECT VIP
in 3 termijnen van € 265 incl. btw

Ga je mee op reis? Naar een diepere verbinding met jezelf en met je hond?
Het groepstraject start weer op 27 maart a.s.!

Met ♥ gemaakt door Anita Faber