Naar binnen keren

De dagen zijn korter aan het worden, bijna dagelijks wordt het eerder donker buiten. De tijd van het jaar dat we naar binnen keren is weer aangebroken. Wat betekent dit seizoen voor jou?

Je ziet het aan de natuur, bomen die hun bladeren loslaten. Als mens is het zo heerlijk als je kunt meeleven in de seizoenen. Deze tijd van het jaar mag in het teken staan van opruimen, loslaten van datgeen je niet meer dient. Ook jij mag jouw “bladeren” laten vallen. 

Waar het voor de ene persoon een terugkerend jaarlijks “ritueel” is, kan het voor een ander wat lastiger zijn om in de kern van de essentie uit te komen.

Voor mij persoonlijk zijn de maanden november en december maanden waarin ik elk jaar een soort van “balans” opmaak.

Wie ben ik als persoon?

Wie ben ik als professional?

Wat dient mij niet langer, wat laat ik los…

Jezelf ontdoen van “het oude” welke gevolgd wordt door een periode van “coconnen”, geeft je in aanloop naar het voorjaar ruimte om opnieuw te gaan bloeien. Om “nieuw” tot je te laten komen.

Speciaal voor deze tijd van het jaar heb ik een meditatie voor je opgenomen. Een meditatie die jou kan ondersteunen in het proces “wie ben ik”? Een meditatie die je helpt je te herinneren wie je bent en je meevoert naar de essentie… Je kunt hem hieronder beluisteren.

Praktisch
De meditatie is als audio geupload in soundcloud. Met een laptop kun je deze gewoon hier op de pagina beluisteren. Luister je hem liever af op je smartphone of tablet? Dan dien je de app Soundcloud te hebben geïnstalleerd. Je kunt de meditatie via deze link dan overal afluisteren waar jij wilt.

Ik wens je een heel fijn meditatiemoment toe! 

Warme groet,
Danielle

Chat openen
Stuur ons gerust een berichtje!
KernKracht Academie
App ons of spreek in!