De oersymboliek van de hond

Dat honden bijzondere “spiegels” zijn wist je wellicht al wel. Dat mensen daarvan kunnen leren misschien ook wel. Beide zie je terug in de oersymboliek van de hond.

“Wat heeft de hond jou te vertellen?”

Honden leren veel van de mens, met name van de mens(en) met wie hij samenleeft. Dat er andersom ook veel van de hond geleerd kan worden, daar komt gelukkig steeds meer oog voor.
De onzichtbare connectie die er is tussen hond en mens is zo’n bijzondere connectie die onder andere ontstaat uit emotionele resonantie.

Vanuit die connectie mag je samen leven, samen ontdekken en samen leren. Die connectie maakt ook dat de hond vanuit zijn natuurlijk instinct spiegelt.

Maar de hond zelf heeft ook een betekenis. Hier kunnen we vanuit verschillende invalshoeken naar kijken. In onderstaande videoblog neem ik je mee vanuit de invalshoek “wat als de hond kon praten?” Wat zou hij je dan zeggen?

In deze blog gaat alles om wat je “hoort” en wat er voelbaar is in je lijf. De oersymboliek van de hond, wat ligt er allemaal in verborgen. Luister en laat je verwonderen!

Warme groet,

Danielle

Challenge

Je hond als spiegel

24 t/m 28 juni 2024
Je kunt GRATIS deelnemen!

Chat openen
Stuur ons gerust een berichtje!
KernKracht Academie
App ons of spreek in!