OPLEIDING 

Systemisch en energetisch werken met honden

“Coachen met de hond als spiegel”

Test jezelf

Als je op deze pagina bent uitgekomen dan kriebelt er waarschijnlijk ergens van binnen iets bij je om met mens en hond te gaan werken. Is het een verlangen om betekenisvol te mogen werken en een ander te helpen? Of een passie om met mens en dier te gaan werken? Voel je een diepe roeping vanuit je hart?

Hoe dat vlammetje er ook uitziet bij jou vanbinnen, dat maakt niet uit. Je voelt het en dat is het allerbelangrijkste. Hoe het eruit komt te zien dat mag zich verder ontwikkelen.

Werken met mens en hond “het coachen met behulp van de hond” is een hele bijzondere manier van coachen. Ook een heel breed gebied want er is veel mogelijk, diverse manieren van werken, diverse methodieken, diverse soorten coachings en mensen begeleiden in hun proces.

Binnen dat brede werkveld heeft de KernKracht Academie zich gespecialiseerd en biedt de beroepsopleiding systemisch en energetisch werken met honden aan. Het is een intuïtieve opleiding doe geheel in het teken staat van systemisch werk en energetisch werk om zowel mens als hond te kunnen begeleiden in hun proces.

Wellicht heb je al het een en ander gelezen over de opleiding en ben je enthousiast. Wij kunnen ons voorstellen dat je graag meer zicht wilt hebben of deze opleiding en jij wel een goede match zijn!

Om daar meer zicht op te krijgen kun je een test doen. In de test staan stellingen die je beantwoordt met ja of nee. Aan het einde van de test zie je of de opleiding “systemisch en energetisch werken met honden” en jij een match zijn. Je krijgt de vragen en antwoorden en de uitslag ook per mail.

Investeren in een opleiding (en dus in jezelf) is waardevol, dus ik adviseer je zeker om de test te doen. Het is een waardevolle start van een nieuw begin in jouw leven/werk.

Veel plezier met de test!

Ja, ik ontvang graag de test
zodat ik inzicht krijg of de opleiding bij mij past.

dit veld niet invullen s.v.p.

Copyright Danielle Spenner | KernKracht
06 117 30 857
info@kernkracht-academie.nl

KvK 66407869
IBAN NL74INGB0007387857

Kernkracht Academie is een CRKBO gecertificeerde instelling.
Dit betekent dat we voldoen aan alle kwaliteitseisen en codes voor kortdurend beroepsonderwijs.
Tevens zijn we vrijgesteld voor btw. Al onze prijzen zijn dus netto bedragen en blijvend exclusief btw.

De gehele inhoud van deze academie is onderhevig aan auteursrecht met alle rechten voorbehouden.