Het opleidingsinstituut voor holisme, systemisch werk en coachen met honden

Danielle Spenner Podcast

Holistisch leven en werken met honden

In de podcast neemt Danielle Spenner – founder van de KernKracht Academie en coachpraktijk Danielle Spenner – je mee in de wereld van het holistisch leven en werken met honden.

Danielle werkt dagelijks met de hond als spiegel, dierondersteunende interventies en systemisch werk vanuit een holistische visie. In elke podcast worden er verschillende thema’s behandeld.

Danielle deelt kennis, reikt oefeningen, opdrachten en meditaties aan.

Danielle Spenner als podcastgast

Mijn persoonlijke verhaal

Een tijdje geleden was ik gast in de podcast van Amber van Ommeren. Amber is hondenopvoedkundige en zij begeleidt mens en hond om elkaar écht te begrijpen, behoeften te leren zien en samen ultiem plezier te beleven. We hadden een heel persoonlijk en diepgaand gesprek waarin we het onder andere hebben over hoe mijn hond Bo mij heeft geholpen door een pittige tijd in mijn leven en hoe zij aan de wieg heeft gestaan van mijn eigen coachpraktijk.

Al zeg ik het zelf: zeker de moeite waard om te luisteren. Dat kan hier of op Spotify.

Ziesoo – Aan de keukentafel bij…

Danielle Spenner heeft vanuit haar liefde voor mens, dier en systemisch werken, het opleidingsinstituut voor Systemisch Werken met honden opgericht: de KernKracht Academie!
De KernKracht Academie richt zich op het werkveld “coachen met honden”, dit werkveld is erop gericht om mensen te coachen met de aanwezigheid en samenwerking van/met een hond. Het zogeheten “Animal Assisted Interventions”.

In de ZIESOO Podcast vertelt Danielle over haar achtergrond en het prachtige werk dat zij verricht.

Je kunt deze podcast hier beluisteren of op Spotify.

Challenge

Je hond als spiegel

24 t/m 28 juni 2024
Je kunt GRATIS deelnemen!

Chat openen
Stuur ons gerust een berichtje!
KernKracht Academie
App ons of spreek in!