Gratis proefles

De gratis proefles is een hele leuke wijze om vrijblijvend kennis te maken met de KernKracht Academie. Na het aanvragen van de proefles ontvang je een mail met daarin jouw unieke inlogcodes. Middels deze inlogcodes heb je 14 dagen toegang tot de online proefles. Zijn de 14 dagen verstreken, dan sluit de toegang automatisch weer.

Zodra je de mail hebt ontvangen (check je reclame- of spamfolder als je niet binnen een uur de mail binnen hebt) kun je inloggen op de KernKracht Academie. Na inloggen kies je voor de opleiding Systemisch & Energetisch werken met honden.

De proefles geeft je inzicht in hoe de online leeromgeving eruitziet, hoe je erin kunt werken maar het belangrijkste natuurlijk… Je krijgt “feeling” met het scholingsaanbod.

Wellicht heb je de test al ingevuld om te kijken in hoeverre bijvoorbeeld de opleiding “Systemisch en energetisch werken met honden” een match is bij jou. Dan is het nu zeker tijd om in de online leeromgeving met inspirerende opdrachten en een stuk “spiegel” theorie te gaan ervaren. Want wat is er nu leuker dan voelen in de energie door te doen?!

Ik ben erg benieuwd wat dit doen met jou gaat doen en ik vind het dan ook erg leuk om een reactie van je terug te horen.

Voor nu zeg ik, genoeg gekletst en op naar de proefles. Daar ben ik weer om je te begeleiden.
Veel plezier!

Warme groet,
Danielle

Ja, ik wil graag de proefles aanvragen!

dit veld niet invullen s.v.p.

Copyright Danielle Spenner | KernKracht
06 117 30 857
info@kernkracht-academie.nl

KvK 66407869
IBAN NL74INGB0007387857

Kernkracht Academie is een CRKBO gecertificeerde instelling.
Dit betekent dat we voldoen aan alle kwaliteitseisen en codes voor kortdurend beroepsonderwijs.
Tevens zijn we vrijgesteld voor btw. Al onze prijzen zijn dus netto bedragen en blijvend exclusief btw.

De gehele inhoud van deze academie is onderhevig aan auteursrecht met alle rechten voorbehouden.