Het opleidingsinstituut voor holisme, systemisch werk en coachen met honden

Jaaropleidingen

Cursussen

(Bij)scholing

Gratis proeflessen

Test jezelf!

Ben je nieuwsgierig geworden of de opleiding 'systemisch en energetisch werken (of één van onze cursussen) bij jou past? Middels de test krijg je daar een beeld van.

In de test zit de visie en methode van de KernKracht - Academie verweven. Door de vragen te beantwoorden met een simpele “ja of nee” krijgen we gezamenlijk een goed beeld of bovenstaande matcht met jou.

Natuurlijk zijn je antwoorden niet altijd alleen het ene of het ander, kies hetgeen dat het meest bij je resoneert als het gaat om coaching (met honden).

Ben jij benieuwd? Doe dan de test!

Systemische opstellingsdag met honden

Maak kennis met het systemisch werken met honden en ervaar wat dit je brengt!

Ons doel is om jou kennis te laten maken met het ‘systemisch werken met honden’ en de kracht hiervan te ervaren door zelf deel te nemen aan een opstelling met honden.
Dit kun je doen door zelf een vraagstuk in te brengen (je mag dan je eigen hond meenemen) of als representant aanwezig te zijn.
Danielle begeleidt regelmatig systemische coachdagen met honden. Ben je geïnteresseerd in een opleiding of cursus en wil je zelf komen ervaren en voelen? Neem dan vooral deel aan één van deze bijzondere dagen!

* Cursisten met persoonlijke vraagstukken of behoefte aan een (familie) opstelling kunnen zich uiteraard ook aanmelden.

Chat openen
Stuur ons gerust een berichtje!
KernKracht Academie
App ons of spreek in!