Systemisch het nieuwe jaar in stappen

Het is weer “die” tijd van het jaar. De tijd van het jaar dat de dagen donker zijn, mensen heel druk zijn, nog van alles “moeten” en af moeten ronden want het is bijna Kerst! Na Kerst volgt er voor vele een periode van vrij zijn en aftellen de jaarwisseling.

Herken jij “het nog van alles moeten”? Het willen afronden van bepaalde zaken of taken? Hoe ga jij om met de periode die eraan komt? Op welke wijze vul jij je tijd in?

Zelf ben ik de twee weken voor Kerst altijd heel druk. Zakelijk wil ik van alles “klaar” hebben om na Kerst te genieten van een week niks en privé ben ik druk met de voorbereidingen van kerstavond. Kerstavond is voor mij en mijn kinderen de avond waarop kerst begint, met lekker eten, pakjes onder de boom (die al weken onder de boom liggen) en spelletjes. Kortom: een fijne knusse avond met elkaar!

In die tijd die volgt na Kerst ga ik bewust bezig met mezelf voorbereiden op het nieuwe jaar en het afsluiten van het jaar 2021. Dat doe ik op systemische wijze door middel van een opstellingsvorm.
Omdat de werkvorm krachtig is deel ik hem graag met je in onderstaande video.
Zo kun je deze:

Gebruiken als werkvorm in je coachpraktijk

Zelf op systemische wijze in het nieuwe jaar stappen

En voor al onze cursisten: leuk om met mede cursisten te oefenen

Als werkvorm toevoegen aan je coach toolbox

In de video neem ik je stap voor stap mee in de stappen van de werkvorm.
Bijgevoegde foto visualiseert hoe het veld waarin gewerkt wordt met de ankers eruit kan zien.
Bekijk beide goed en bereid jezelf goed voor voordat je de werkvorm gaat begeleiden bij je klant of hem zelf gaat doorvoelen. Heb je na het doen ervan ervaringen, dan zou ik het heel leuk vinden als je deze deelt als reactie op de blog.

Dan rest mij niks anders dan je hele mooie feestdagen te wensen!

Liefs, Danielle

Chat openen
Stuur ons gerust een berichtje!
KernKracht Academie
App ons of spreek in!