Tot straks Sarah, ik hou van jou

Daar gaat ze weer..

Op weg naar KernKracht Academie voor haar opleiding Systemisch & Energetisch werken met honden fluisterde ze in mijn flappie voordat ze wegging. Tot straks Sarah, ik hou van jou, roept het vrouwtje voordat ze naar haar auto loopt.

Het is denk ik zo’n 3 uur later als ik voel dat ze verbinding met me maakt. Huh, dat is gek, ik voel een koordje van haar hart naar mijn hart. Heel benieuwd wat er nu gaat gebeuren.

Yes, we gaan samen op pad. Het lijkt wel alsof we allebei in mij zitten. Gek hoor. Wat zou het vrouwtje toch aan het doen zijn? Is ze aan het dromen? Ohhhh het is een visualisatie. Dat zie ik haar zo vaak doen. Ik weet dat ze daar gek op is!

We zijn in het bos en ik voel het gras onder mijn pootjes. Ik ruik en zie van alles totdat er een bal voor mijn neus rolt.

Een bal! Ik ben dol op ballen. Dat wordt spelen! Hmmm, de bal is niet voor mij, maar van een jongetje die de bal weer komt halen. Hij wil mij aaien over mijn kop, maar mooi niet, daar hou ik niet van. Ik ontwijk behendig zijn hand en loop naar het vrouwtje. We lopen door over een pad met kiezelstenen. Dat voelt heel anders aan mijn pootjes. Er rijdt een brommer langs, wat een geluid joh.

Mijn neus ruikt even extra goed. Vissers verder op. Nog meer dolle pret. Ik loop erheen en blijf daar een beetje ronddartelen, wie weet ligt er ook een vis voor mij klaar. Om op te eten of om in te rollen. Het vrouwtje trekt dan altijd haar neus op en daarna ga ik altijd in bad, dat is steeds weer een onaangename verrassing…
Ik doe bij de vissers ook nog even mijn circusact: dan sta ik op 2 achterpoten en zwaai ik als malle met mijn voorpoten. Iedereen moet daarom altijd lachen weet ik 😉

We lopen door, ik voel de wind door mijn lange haren gaan, mij oren flapperen, ik voel me vrij en toch zo verbonden met het vrouwtje. Ik weet dat ze op me let en me de ruimte geeft om mijn eigen ding te doen en mijn eigen neus te volgen. Wat gebeurde er veel tijdens de wandeling, maar ik voel me beschermd als het vrouwtje in de buurt is.

Als ze mij en mijn zus ophaalt bij de oppas, fluistert het vrouwtje me toe: dankjewel Sarah voor de spiegels die je me steeds weer laat zien. Vrijheid voelen en mijn eigen ruimte hebben zijn voor mij ook zo belangrijk afgewisseld met het gevoel van verbinding en nabijheid. Ik mag weer eens wat vaker bij je afkijken en spelen. Dankjewel dat je bij mij bent, kleine blonde krullenbol ♥

– Yvonne & Sarah –

Opleiding Systemisch & Energetisch werken met honden

De opleiding Systemisch en energetisch werken met honden start 2x per jaar.
De eerstvolgende startdatum is 21 maart 2024.

In deze unieke vakopleiding, geaccrediteerd op level 3 bij het AKR, leer jij met verschillende methodieken hoe je de hond in kunt zetten als spiegel. Systemisch en energetisch werken en coachen staat centraal in deze opleiding. Waarbij je coacht vanuit je gevoel met je intuïtie als kracht.

Tijdens de opleiding keer je ook bij jezelf naar binnen: wie ben jij als persoon en wat heb jij nodig om goed in contact te komen met jezelf om van daaruit te kunnen werken?

Liever eerst even kennismaken met ‘Systemisch & Energetisch werken met honden”?
Vraag dan de gratis proefles aan of volg een van de ervaringslessen.

Challenge

Je hond als spiegel

24 t/m 28 juni 2024
Je kunt GRATIS deelnemen!

Chat openen
Stuur ons gerust een berichtje!
KernKracht Academie
App ons of spreek in!