Ik voel en weet één ding heel zeker, ZIJ hoort bij MIJ!

Het is juli 2014 als ik voor de tent op Facebook zit te scrollen en haar zie… Een prachtig mooi meisje met 2 verschillende kleuren ogen, een blauwe en een bruine. Die ogen kijken me aan, dwars door mijn telefoonscherm heen en raken mijn hart. Mijn lichaam reageert direct en van mijn tenen tot aan mijn kruin trekt het me op…

Tintelingen all over.

Ik voel en weet één ding heel zeker, ZIJ hoort bij MIJ!

Pas daarna begin ik de tekst te lezen die staat bij de foto van deze prachtige, bleu merle bordercollie teef die een nieuw huisje zoekt. Ze is vier jaar en ze heeft al minstens zoveel baasjes gehad, lees ik. Een lieverd met uitdagingen, ik lees en lees en meteen daarna begin ik te schrijven; een mail naar haar huidige baasje.

Niet wetend dat zij het begin is
van iets heel GROOTS;
het begin van mijn nieuwe leven!

Nog geen week later is ze bij me, Bo. Ze is fantastisch en aan het einde van de meest donkere periode van mijn leven is zij er!

Mijn scheiding is in gang gezet, stap 1. De stappen erna zijn heftig:

  • Ik beland in een burn-out
  • Paniekaanvallen
  • Emotie overstroming
  • Overlevingsmechanismes loslaten
  • Trauma helen
  • Weer leren voelen
  • Mezelf weer leren liefhebben

In elke stap staat ze naast me, is ze er en steunt ze me, maar vooral leert ze me naar binnen keren. Door haar gedrag. Door de signalen die ze me geeft dat ik over mijn grenzen ga, dat er een paniekaanval aan komt, dat ik moet rusten en door elke dag haar kop op mijn hart te leggen zodat ik er weer verbinding mee kon gaan maken.

Ze was het begin van iets heel GROOTS
mijn nieuwe leven
maar ook van de coachpraktijk
Haar zingeving was puur onvoorwaardelijk en bestond uit zoveel liefde

Zonder haar zingeving was ik niet bij de mijne uitgekomen.
Zonder alles wat ik meegemaakt heb in mijn leven.
Was ik nu niet de vrouw geweest die ik ben.
Door haar mocht ik weer in contact komen met mijn hart en de weg van mijn hart gaan volgen.

Er was iets GROTERS voor mij te doen hier
Iets waardevols
Iets wat zo puur en helend is
DANKBAAR

Dat ben ik elke dag omdat ik met mens en hond mag werken
Dat ik mijn kennis mag delen
Mensen mag opleiden naar professionals
Professionals naar een hoger niveau mag tillen door ze de puurheid en zuiverheid van de hond te teachen

Voel jij dat ook?
Dat je hier op aarde iets te doen hebt?
Dat je op jouw eigen wijze mag bijdrage aan het grotere geheel…
Ik leer je heel graag kennen
Want misschien ben ik wel degene die jou
samen met jouw eigen hond
op weg mag helpen.

Danielle Spenner
Eigenaar & docent KernKracht Academie

Resoneert mijn verhaal met jou?
Bekijk dan op de website welke mogelijkheden ik bied of neem contact op als je even van gedachten wilt wisselen.

 

Chat openen
Stuur ons gerust een berichtje!
KernKracht Academie
App ons of spreek in!